HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

AGENDA

Er is genoeg aan de hand aan De Overkant. Als creatieve hotspot worden er diverse evenementen, theatervoorstellingen en festivals georganiseerd.
Hijskranen, stoere stalen constructies uit de tijd dat de fabrieksmotoren van Stork en Kromhout draaiden kenmerken De Overkant aan het IJ in Amsterdam als een unieke multifunctionele locatie voor bedrijfs-, commerciƫle en culturele evenementen.

Organisaties als Over het IJ festival, het Grachtenfestival en Sail wisten het terrein al te vinden. Daarnaast worden er geregeld tentoonstellingen georganiseerd door verschillende culturele instellingen en kunstenaars.VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie