HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM VIERT LUSTRUM

29 OKT t/m 1 NOV 2015
De Affordable Art Fair Amsterdam verheugt zich op de 10de editie. 65 lokale en (inter)nationale galeries tonen een divers aanbod aan hedendaagse kunst van zowel jong talent als bekende namen tot een maximum van € 6.000. De lustrum editie belooft een ware belevenis te worden. Mis het niet!

Wij geloven dat kunst een ieders leven verrijkt. Daarom organiseren wij laagdrempelige, inspirerende, educatieve en vooral ook leuke fairs. Ongeacht of je kunstverzamelaar bent of voor het eerst met kunst in aanraking komt, wij willen dat iedereen zich vrij voelt om door kunst geraakt te worden.

KOOP TICKETSVOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie