HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

ATELIER - THE RELEVANCE OF DANCE

11 MRT t/m 13 MRT 2016
Het atelier bestaat uit een driedaags programma met overdag open gesprekken, lezingen en interactieve programma’s waarin kunstenaars, beleidsmakers, talentontwikkelaars en wetenschappers bijeenkomen om het belang van de dans in en voor de maatschappij in kaart te brengen. Met sprekers uit Nederland en andere Europese landen organiseert Dansmakers Amsterdam, gedurende drie dagen, een intensief programma waar nieuwe ideeën en werkwijzen worden uitgewisseld. In de avonden zijn twee voorstellingen te zien, waarin de nieuwe generatie choreografen hun innovatieve werk tonen: Euripides Laskaridis en Michele Rizzo.

Meer info over het atelier en het volledige programma
Tickets voor atelier en voorstellingen

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie