HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

B2B Marketing Forum 2013

14 MRT 2013
B2B Marketing Forum 2013
Het B2B Marketing Forum is een plaats waar je ongestoord nieuwe inzichten kunt vergaren en inspiratie opdoen. Bovendien kun je ongelimiteerd van gedachten wisselen en netwerken met B2B marketing- en communicatievakgenoten. En meer, het is de plaats waar topsprekers een podium krijgen en waar jij diepgang vindt binnen twee hot topics in de marketing: inzicht in de koper en het managen van leads.

Met nieuwe inspiratie, op een nieuwe locatie in een nieuw format. Onder het thema ‘The Great Journey: from lead to customer’ gaan we het hebben over het gedrag van en inzicht in de koper en hoe de B2B marketeer dit gedrag kan benutten in de marketingplannen en executie. Nieuwe technologieën en tactieken, zoals marketing automation, komen aan bod. En, we reiken voor de vierde keer in Nederland de exclusieve B2B Marketing Award uit.

meer info op de website


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie