HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

CAPITAL CARS & CLASSICS

23 APR 2016
Op zaterdag 23 en zondag 24 april aanstaande opent Capital Cars & Classics haar deuren in de Kromhouthal, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance. Voorafgaand zal er op de vrijdagavond een exclusieve Grand Night georganiseerd worden waarbij er wordt gedineerd tussen de auto’s, daarbij zal Ron Blaauw voor de culinaire invulling zorgen.

Openingstijden:
zaterdag van 10:00 tot 20.00 en zondag van 10:00 tot 18:00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.cc-c.nl voor € 19,50 per stuk. Er zijn nog enkele plaatsen voor de Grand Night beschikbaar.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie