HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

CAPITAL CARS & CLASSICS

10 MRT 2018
De mooiste klassiekers in de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam
Na de traditionele aftrap van het klassiekerseizoen door Interclassics in Maastricht is Capital Cars & Classics het volgende evenement op de agenda voor de echte petrolheads. Op 10 en 11 maart is de Amsterdamse Kromhouthal wederom het toneel van de mooiste klassiekers en moderne supercars.

De Kromhouthal, een voormalige scheepsfabriek in het meest hippe stadsdeel van Amsterdam is de perfecte ambiance voor klassieke auto’s en hun moderne equivalenten. Het licht en de sfeer van deze locatie laat de auto’s ongeëvenaard tot hun recht komen tijdens dé klassiekerbeurs van de randstad.

Wat tot nu toe voelde als een “insider tip” is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat. Niet zozeer qua vierkante meters want het betreft een relatief kleinschalige beurs, echter wel als het gaat om de standhouders van naam en faam en het bijbehorende spectaculaire aanbod.


Van préwar tot moderne supercar
Én de nieuwste topmodellen van importeurs van de betere merken
De beursvloer zal dan ook weer goed gevuld zijn met collector cars wat varieert van Pre-War Cars, iconische klassiekers uit de jaren ’60, jongensdromen uit de jaren ’80, restomod Porsches en Land Rovers tot en met moderne supercars. Ook is er ruimte om de nieuwste topmodellen van de importeurs van de betere merken te presenteren, feitelijk een soort AutoRAI in het klein.

Kwaliteit staat bij de organisatie hoog in het vaandel en dat zie je dan ook terug in alles; de auto’s, standhouders, catering en de smaakvolle uitstraling.

Overigens zal niet al het automobiele aanbod zich in de hoogste prijscategorie bevinden, de organisatie heeft gekozen voor een interessante mix aanbieders van klassiekers en moderne supercars, van betaalbaar tot kostbaar. Daarnaast treft de bezoeker een gevarieerd aanbod aan van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk.

Kortom; Capital Cars & Classics is het autofeest van het jaar dat niet in de agenda van de echte petrolheads mag ontbreken!

Voor het evenement zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website www.cc-c.nl.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie