HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

CIRC-US Voices of the city

4 JAN t/m 12 JAN 2014
Bekijk dit event op Facebook

Een grote groep inwoners van Amsterdam - Noord werkt samen met 14 professionals om van 4 tot en met 12 januari 2014 op het podium te staan bij Dansmakers Amsterdam.
De amateurs en de professionals werken samen aan het multidisciplinaire project CIRC\US. Met live performances, dans, muziek en video vertellen ze verhalen en ontdekkingen uit hun leven. Zo gaat de vijfenvijftigjarige Carolien voor het eerst een trapeze nummer doen.

Iedereen heeft een stem, iedereen heeft een gezicht, iedereen heeft talent.
Dit is het motto van CIRC\US. Dit was ook de reden voor artistiek leider van het gezelschap, Ron Bunzl, om CIRC\US op te zetten. “Ik geloof dat we allemaal een verhaal en een talent hebben, het is alleen een kwestie van ontdekken. De professionals halen dit bij de amateurs naar boven.”

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie