HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

DANCE4LIFE’S FUNKY FUNDRAISER: CELEBRATE LIFE TO BEAT AIDS

26 JUN 2015
Starttijd: 18:00
Op vrijdag 26 juni is het zover: dance4life’s funky fundraiser in de Kromhouthal in Amsterdam. Met de opbrengst van deze unieke avond brengen we de droom van dance4life – een wereld zonder aids – weer een stapje dichterbij. Laat je verpletteren door wervelende optredens, inspirerende verhalen, een diner op topniveau en een spectaculaire veiling. Een beleving zoals alleen dance4life die kan bieden, met een opbrengst die onze droom – een wereld zonder aids – weer een stapje dichterbij brengt. Onder meer Cesar Zuiderwijk, Di-rect, Het Nationale Ballet, Krystl, Vincent Bijlo en Xander de Buisonjé werken belangeloos mee aan deze bijzondere avond.

De deuren gaan open om 18.00 uur en vanaf 19.00 uur starten we met wervelende optredens, inspirerende verhalen, een diner op topniveau en een spectaculaire veiling. Vanaf 23.00 uur feesten we door met de beste DJ's totdat het licht wordt. Het diner wordt verzorgd door Maguise en Ron Blaauw. De Line-up van het event zijn:Cesar Zuiderwijk, Di-rect, Het Nationale Ballet, Krystl, Vincent Bijlo, Xander de Buisonjé & more to be announced. De dresscode van het event is House of Cards meets Pulp Fiction (be spotlight proof).

Foto: Igor Roelofsen

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie