HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

DE HOLLANDSE NIEUWE IS ER BIJNA KLAAR VOOR

19 JUN 2015
De derde editie van Vis Moet Zwemmen is verplaatst naar:  19 juni 2015! De hoofdrolspeler van de derde editie, de haring, laat nog even op zich wachten. Het is nodig dat we de haring nog wat langer laten zwemmen opdat hij vet genoeg de kade van Café-Restaurant Stork haalt. Op 19 juni 2015 vanaf 17.00 uurzullen de eerste vaatjes haring aanmeren langs de kade van Stork!

Vis Moet Zwemmen is een ontspannen borrel aan de leukste kant van het IJ. Pracht locatie aan het water en voldoende ruimte om de week af te sluiten. Tijdens Vis Moet Zwemmen doen we daar wat extra’s voor. Aankleding, borrel, proeverij, DJ en als je wilt kun je ook nog genieten van een heerlijk dinner. Ben je erbij?

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie