HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

DE KROMHOUTHAL CREËERT EEN UNIEKE BELEVING TIJDENS SAIL

19 AUG t/m 23 AUG 2015
10:00 - 23:00
Van 19 t/m 23 augustus 2015 vindt SAIL Amsterdam 2015 plaats op en rond het Amsterdamse IJ. De Kromhouthal, die zich midden in het hart van SAIL bevindt, zal samen met cateraar DeBorrelFabriek arrangementen aanbieden voor een onvergetelijke ervaring.

Een fantastische sfeer, heerlijk eten & drinken en uitzicht op de Tall Ships op het IJ; dit zijn de ingrediënten voor een gedenkwaardige beleving. De locatie is gedurende SAIL open voor zakelijke partijen en biedt speciale arrangementen aan vanaf 100 personen.

De unieke fabriekshal, waar arbeiders vanaf 1908 de productie van scheepsmotoren verrichtten, zal worden omgetoverd tot een plek waarin het oude scheepvaart-thema helemaal terugkomt. De genodigden krijgen een eigen gedeelte in de hal, voorzien van een eigen hostess en branding.
Er is bewust voor gekozen om Amsterdam Noord te betrekken bij SAIL Amsterdam 2015. In Amsterdam Noord zijn dan ook veel activiteiten gepland. De Kromhouthal bevindt zich midden in de Oranje Oceaan en biedt hiermee een spectaculair uitzicht over het IJ met alle Tall Ships en op de kop van het Java-Eiland. Bovendien is de SAIL Music Marina op loopafstand van de locatie.

Arrangementen
De Kromhouthal biedt verschillende arrangementen aan, ook in combinatie met de SAIL Music Marina. Informatie over de SAIL Music Marina vindt u via de volgende link: https://www.sail.nl/sailmusicmarina/. Wenst u meer informatie te krijgen over de arrangementen, neem dan contact op met het team van de Kromhouthal via 020-636 52 50.

Over de SAIL Music Marina
SAIL Music Marina is een onderdeel van het nautische evenement SAIL. SAIL Music Marina heeft alle avonden een ander thema en ontvangt dit jaar artiesten als Kensington, Nick & Simon en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Het spetterende evenement op het IJ zal elke avond afsluiten met spectaculair vuurwerk boven het IJ.

De Kromhouthal leent zich perfect als dé locatie voor uw event tijdens SAIL Amsterdam.

Door de ligging van de hal is een bezoek aan de SAIL Music Marina uitstekend te combineren. De prachtige diepte van de hal, de industriële en eigen uitstraling en het gestrekte uitzicht over het IJ, geven de bezoekers van SAIL de mogelijkheid om een volledige en onvergetelijke avond te ervaren.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie