HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

De Overkant opent haar deuren!

13 OKT 2011
15:30 - 18:00
Nog enkele ruimtes beschikbaar!
De verbouwing en oplevering van De Overkant wordt in clusters opgedeeld. Begin dit jaar is het eerste deel opgeleverd en verhuurd en in september zijn de bedrijfsruimtes in cluster 2 opgeleverd. Huurders zoals o.a. Hoteliers.com, Zo Helder en Ontwerpstijl hebben de kans aangegrepen om hier hun bedrijf te vestigen. Ook huren aan De Overkant? Er zijn al ruimtes te huur vanaf 62 m2. Een parkeerplaats is los te huur.

De Kromhouthal de nieuwe evenementen- en congreslocatie
Rauw - licht - groots - indrukwekkend - authentiek - industrieel, allemaal woorden die uitdrukken waar de Kromhouthal voor staat. Met een glazen plafond van 20 meter hoog, de nog staande stalen constructies, hijskranen en een lengte van 140 meter weet de hal een unieke 'look en feel' te geven aan elk evenement. De hal is niet ingericht, naar eigen wens invulling geven aan de uitstraling kan hier gewoon nog. Tijdens ons verhuurfestival ervaart u zelf de aantrekkingskracht van de Kromhouthal.

Festivalgevoel
Er zijn rondleidingen op het terrein. Tijdens de rondleidingen krijgt u een goede indruk van de grootte en mogelijkheden van de verschillende ruimtes. Of u nu op zoek bent naar bedrijfsruimte of een eventlocatie... het is echt de moeite waard om langs te komen!

Komt u ook?
Geinteresseerd om zelf ook 13 oktober naar De Overkant te komen? Mail naar communicatie@deoverkant.nl en meld u aan!

Tot de 13de!

Met vriendelijke groet,
Het team van De OverkantVOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie