HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Design Icons 2014

8 FEB 2014
Bekijk dit event op Facebook

Na de succesvolle eerste editie in 2012 zal Design Icons vanaf 2014 jaarlijks terugkomen. De langverwachte vervolg-editie vindt plaats op 8 + 9 februari, opnieuw bij De Kromhouthal aan De Overkant.

Zestig handelaren uit heel Europa komen samen om hun collectie van vintage designstukken uit de jaren 1930 - 1980 aan te bieden. Een divers aanbod wordt verwacht: van de bekende klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel.

Zaterdag 8 Februari,
14 - 20 uur *
Entree: € 10.00

Zondag 9 Februari
10 - 18 uur
Entree: € 5.00

* Voor liefhebbers en professionals is er een exclusieve preview tijdens de stand opbouw op de zaterdag vanaf 12 uur. Preview tickets zijn bij binnenkomst verkrijgbaar voor € 25.

Gratis entree voor kinderen jonger dan 16 jaar. Gratis parkeren op locatie (beperkt) en in de directe omgeving. Let op: geen PIN-automaten dichtbij.


www.design-icons.com


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie