HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

Design Icons 2015

7 FEB 2015
Bekijk dit event op Facebook

Zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren op 7 + 8 februari terug naar Amsterdam voor Design Icons 2015. Een divers aanbod van interieurobjecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van de beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel.

Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal. in de industriële setting komen de designs uit de 20e eeuw optimaal tot hun recht.

Zaterdag 7 Februari,
14 - 20 uur *
Entree: € 10.00

Zondag 8 Februari
10 - 18 uur
Entree: € 5.00

* Voor liefhebbers en professionals is er een preview tijdens de stand opbouw op de zaterdag vanaf 12 uur. Preview tickets zijn bij binnenkomst verkrijgbaar voor € 25.

Gratis entree voor kinderen jonger dan 16 jaar. Gratis parkeren op locatie (beperkt) en in de directe omgeving. Let op: geen PIN-automaten dichtbij.

www.design-icons.com

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie