HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Doe Je Ding! Markt

10 JUL 2011
13:00 - 18:00
Op zondag 10 juli vindt tussen 13.00 en 18.00 uur in de Kromhouthal aan De Overkant, de “Doe Je Ding! Markt” plaats. De “Doe Je Ding! Markt” is een 2e handsmarkt met een ijsbaan, workshops, muziek- en zangoptredens en allerlei andere activiteiten door buurtbewoners van de Vogelbuurt/IJplein. Iedereen is welkom om langs te komen!

Wil je meedoen met een marktkraam om bijvoorbeeld spulletjes te verkopen? Of ben je lid van een sportvereniging uit de buurt en wil je jezelf presenteren? Op het podium zingen, dichten, rappen, acteren, dansen of iets anders doen? Of wil je meehelpen bij de organisatie? Geef je dan snel op bij Thijs, telefoon 06 1328 3532, e-mail doejedingmarkt@thijsexpo.nl. Kraamhuur: € 5,00.
De toegang tot de markt is gratis.

De Doe je Ding! markt wordt mogelijk gemaakt door de partners van de wijkaanpak Vogelbuurt/IJplein en De Overkant (een project van woningstichting Eigen Haard).


Adres

Bedrijfsterrein De Overkant, Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal t/o 92

Meer informatie

Thijs|EXPO communicatie & events
tel. 06 1328 3532
e-mail: doejedingmarkt@thijsexpo.nl

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie