HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

ELEVATING TALENT - INSPIRING LEADERSHIP

8 NOV 2011
13:00 - 18:00
Bekijk dit event op Facebook

Eind 2011 overtreft Talent naar de Top zich met een congres waarvoor de absolute (wereld)top uit verschillende disciplines naar Nederland gehaald wordt, gelardeerd met Nederlandse toppers. Sprekers die in visie verrijkend en bovenal de top van Nederland handvatten bieden om leiderschap te tonen en succesvol verandering tot stand te brengen.

Niemand minder dan de internationale topvrouw Cherie Blair is de hoofdspreker van dit unieke congres. Blair is topadvocate en voormalig First Lady van de U.K. (echtgenote Tony Blair) en was de eerste Britse First Lady met een universitaire graag en een eigen succesvolle carrière.

Naast Blair spreekt ook Janine Shepherd, een motivator met de boodschap: "zeg nooit nooit!". Shepherd wordt wereldwijd als één van de meest impactvolle sprekers van dit moment bestempeld.

Ook spreekt Ruben van Zwieten, door het NRC handelsblad in 2010 uitgeroepen tot één van de 'Tien Beloftes' voor de komende 10 jaar.

Tot de verveelding spreekt George Parker. Parker is een internationaal zeer gewaardeerd en veel gevraagd illusionist/magiër en zakelijk spreker.

Talentmanagement is ‘here to stay’! Nu is de tijd gekomen om kennis en kunde samen te brengen met de juiste visie en ‘mindset’. Tijd om daadwerkelijke veranderingen op gang te brengen, implementeren en een hoger plan te bereiken. Dit vraagt om visie, een netwerk en bovenal leiderschap, uw leiderschap! We nodigen u van harte uit op ons congres.

Kaarten
Het vindt plaats op 8 november 2011 van 13.00 tot 18.00 uur.
Deelname aan het congres bedraagt € 279,- (excl. btw). Kaarten bestelt u hierhttp://cms.eventassist.nl/view.cfm?template=register&website_id=1066!

Locatie
De Overkant, Ketelstraat 2, 1021 JX Amsterdam.

Graag tot ziens 8 november op het congres van Talent naar de Top ELEVATING TALENT- INSPIRING LEADERSHIP!

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie