HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

EUROPA CULINAIR

17 MRT t/m 20 MRT 2016
Van 17 tot en met 20 maart is de eerste editie van Europa Culinair. Europa Culinair is een decor van meer dan 20 Europese landen waar de lokale koks u verwennen met de typische hapjes en drankjes uit hun land. Geniet en laat u inspireren door de Europese eetcultuur. Ontdek de heerlijke delicatessen, van Pasteis de nata uit Portugal tot truffelsalami uit Italië. Voor aantrekkelijke prijzen geniet u van de lekkerste Europese hapjes en drankjes.

Met familie, vrienden en kinderen een gezellig dagje en/of avondje 'uit' in Europa en samen genieten van alle lekkernijen die de verschillende landen bieden. Ook tijdens de publieksdagen is er buiten alle food- en drank-experiences veel aandacht voor typisch traditioneel (kook)entertainment.

U, als relatie van De Kromhouthal, krijgt de mogelijkheid om bij dit bijzondere evenement aanwezig te zijn. Mocht u twee kaartjes willen ontvangen dan kunt u mailen naar: sarah@kromhouthal.com.

Praktische informatie
Openingsavond:
- donderdag 17 maart, 18:00 - 24:00 uur

Publieksdagen:
- vrijdag 18 maart, 16:00 - 24:00 uur
- zaterdag 19 maart, 14:00 - 24:00 uur
- zondag 20 maart, 12:00 - 22:00 uur

Locatie: Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam Noord

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie