HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

FD MEDIAGROEP INTRODUCEERT ‘LATER’

5 MRT 2015
16:30 - 22:30
Donderdag 5 maart 2015 organiseren Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en Fondsnieuws het evenement Later in de Kromhouthal. Dit grote evenement over vermogensregie en vermogensopbouw zal worden geopend door minister van Financiën, Jeroen Dijsselbloem.

“Dat komt later wel”, hoe vaak hoor je dat niet zeggen? “Lange financiële termijnplanning, daar ga ik ooit wel over nadenken.” De urgentie ontbreekt vaak om nu al na te denken over de toekomst; pensioenopbouw, de huizenmarkt of gezondheidszorg.

Verschillende onderdelen vinden plaats op deze dag. Later begint met een inspirerend plenair programma. Daarin vertellen trendwatchers en experts welke revolutionaire trends op het pad van jouw leven zullen komen en hoe je je de regie van jouw leven (en jouw vermogen) in eigen hand kunt houden. Na het plenaire gedeelte worden er sessies gehouden met verschillende onderwerpen zoals je wooncarrière en het verschil tussen sparen en beleggen. Daarnaast zijn er ook ronde tafel sessies waarbij experts jouw advies geven over beslissingen over de toekomst.

De keuze om Later in de Kromhouthal te houden werd bepaald door enkele factoren. “De evenementenhal is uiterst goed bereikbaar, daarnaast is de hal groot genoeg voor het aantal bezoekers dat verwacht wordt. De industriële stoere uitstraling van de hal heeft eveneens onze keuze bepaald”, aldus Willemijn Herfkens, projectmanager van Het Financieele Dagblad/BNR Nieuwsradio.

Later is een evenement dat mede mogelijk gemaakt is door partners ABN AMRO, BlackRock, BNP Paribas Investment Partners en Fidelity. Meer informatie over het event LATER is de vinden op www.later2015.nl


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie