HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

FEELING AT HOME

4 DEC t/m 13 DEC 2015
 Bent u nog op zoek voor uw bedrijf naar de perfecte locatie om een eindejaarsdiner, feest of presentatie te organiseren? De Kromhouthal bouwt voor de periode van 4 t/m 13 december een intieme setting waarbij het saamhorigheidsgevoel dat de feestdagen kenmerkt centraal staat. Er worden kleine huiskamertjes gecreëerd waarbij uw gasten kunnen genieten van herkenbare catering. Denk bijvoorbeeld aan een ‘family style’ dinner. De locatie wordt sfeervol uitgelicht, er is een podium aanwezig, DJ booth en scherm voor presentaties.

Nieuwsgierig? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sarah Moorman via sarah@kromhouthal.com of via 020 636 52 50.

FEELING @ HOME is een samenwerking tussen De Kromhouthal, De Borrelfabriek en SMILE Techniek.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie