HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

FLAVOURITES LIVE KOMT ERAAN!

18 NOV t/m 20 NOV 2016
Vanaf nu kun je je wishlists aanleggen. Dat wordt sparen, en de komende maanden leven op broodjes pindakaas en flessen water in plaats van take-away coffees en andere culinaire uitspattingen. Flavourites Live komt eraan! Oftewel: zo’n 130 webshops die drie dagen lang in real life te bezoeken zijn als pop-up shop. Ontmoet designers, ga creatief aan de slag in het Papier Atelier en stap de smaakvolle wereld binnen van het award-winning Brainy Days. Slenter langs de vele foodstalls, laat je culinair verrassen en shop en passant originele cadeaus voor jezelf of een ander. Fashion, mode, interieur, kids, travel en lifestyle: op Flavourites Live vind je een prachtige selectie van de allerleukste webshops die ons land rijk is. Flavourites Live vindt plaats in de industriële Kromhouthal in hip & urban Amsterdam-Noord. Te gek als je er bij bent – en neem je vriendinnen mee! Wedden dat jullie een topdag gaan hebben?

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie