HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Flavourites Live!

18 NOV t/m 20 NOV 2011
10:00 - 18:00
Op Flavourites Live! zullen 150 webshops met kleding, woonaccessoires, tassen, sieraden, stationery, hip kinderspul, schoenen en meubels aanwezig zijn. Nieuw dit jaar is een programma met leuke, leerzame en interessante workshops. Bijkomen van het shoppen kan op één van leuke food spots. Flavourites Live! is shoppen, iets leuks opsteken én genieten op één inspirerende plek.

Flavorites aan De Overkant
Ontmoet de designers van bijzondere producten (vaak alleen online verkrijgbaar), pas én shop limited edition-kleding en accessoires en tik unieke producten voor de kids op de kop. Een bezoek aan Flavourites Live! staat garant voor een inspirerende dag, waarbij de bezoeker met volle tassen en boordevol nieuwe inspiratie huiswaarts zal keren. Niet voor niets ontvingen de eerste twee edities van het bijzondere shopevent al vele lovende kritieken in de pers en bij de duizenden bezoekers!
Na de eerste twee edities is Flavourites Live! neergestreken in het urban en creatieve Amsterdam Noord op het terrein ‘De Overkant’. Hier, aan de oevers van ’t IJ, staat de Kromhouthal, een oude fabriekshal die tot innovatieve evenementenlocatie is omgetoverd. De Overkant is een unieke en stoere locatie, die met zijn frisse look & feel perfect aansluit bij Flavourites Live!

Hoe en wanneer?
Flavourites Live! is geopend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november 2011 van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Kijk voor meer informatie, deelnemers, het workshopprogramma en het laatste nieuws op www.flavouriteslive.nl. Hier kun je ook je kaarten bestellen.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie