HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Grachtenfestival opnieuw aan De Overkant

12 AUG t/m 21 AUG 2011
19:00 - 23:00
Bekijk dit event op Facebook

Directrice van het Grachtenfestival, Lidy Klein Gunnewiek is enthousiast over de samenwerking: “Het industriële karakter van De Overkant is in perfecte harmonie met de geplande shows. Het staat garant voor bijzondere performances op een niet-alledaagse locatie’. Met muziektheater, een uitvoering van het Zwanenmeer en tapdans staat er veel moois te gebeuren aan De Overkant. ‘We programmeren er nu voor het tweede jaar en vinden het een echte grachtenfestival locatie!’

De kaartverkoop voor alle voorstellingen van het Grachtenfestival start op woensdag 22 juni a.s. Wilt u een optreden bijwonen in De Overkant of bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op www.grachtenfestival.nl

Win een VIP-arrangement
De Overkant stelt een VIP-arrangement voor 10 personen voor een voorstelling naar keuze beschikbaar indien u voor 10 augustus een evenement boekt aan De Overkant. Ga nu naar www.deoverkant.com/evenementen en vraag een offerte aan. Lees hier de actievoorwaarden.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie