HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

(HER-)OPENINGSFESTIVAL

11 DEC t/m 13 DEC 2015
19:45 - 23:00
Van 11 t/m 13 december presenteren wij met trots onze locatie en podium, met bijzondere voorstellingen van onafhankelijke choreografen, van partnergezelschappen en jonge (internationale) prijswinnaars. Dansmakers Amsterdam stelt haar deuren open, nodigt uit tot ontmoeting en geeft eigenzinnigheid de ruimte. Dans bruist in Amsterdam. Meer info

Bekijk hier het programma:
11 dec. programma | tickets
12 dec. programma | tickets
13 dec. programma | tickets

Voor Dansmakers Podium hebben we de Dansmakers Podium card in het leven geroepen. Deze kaart, voor freelance choreografen, dansers en studenten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, geeft de houder recht op een speciale korting. De kaart kost €11,00 en is een jaar geldig. Alleen te verkrijgen aan de kassa van Dansmakers Podium.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie