HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Het Zwanenmeer - Siegfried en Odette (Dansvoorstelling)

10 JUL t/m 21 JUL 2013
Bekijk dit event op Facebook

Na het grandioze succes van het Zwanenmeer in Den Haag 2012, waar ruim 6000 mensen naar zijn komen kijken, hebben wij besloten om de voorstelling van 10 t/m 21 juli naar De Kromhouthal Amsterdam te brengen om nog meer mensen de gelegenheid te bieden om van deze multidisciplinaire voorstelling te genieten. Deze keer met een Amsterdamse cast bestaande uit zestig koorleden, vierentwintig dansers, zeven musici en de solisten van Dansgroep Lonneke van Leth. Alles onder de bezielende leiding van choreografe Lonneke van Leth, beeldend kunstenaar Vincent de Kooker en Componist Eef van Breen.

10 t/m 21 Juli
Dansvoorstelling: Het Zwanenmeer - Siegfried en Odette
Dagelijkse voorstellingen behalve op maandag en dinsdag
Kaarten a € 29,50 p.p. verkrijgbaar via www.zwanenmeer.nu

Meer info vind je hier

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie