HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

iFabrica 1 jaar!

19 SEP 2014
Starttijd: 16:00
Party time! iFabrica bestaat in september 1 jaar!
Voor ons eerste jubileum ben je op vrijdagmiddag 19 september vanaf 16:00 uur van harte uitgenodigd. Naast de formaliteiten en de top DJ zijn er allerhande feestelijkheden in de werkplaats. Neem jezelf en andere leuke mensen mee naar iFabrica en deel in de vrolijkheid. We hebben een 24uurs vergunning die we gaan benutten. Dat je het weet.

Programma 19 september
Vanaf 16:00 is er een markt waar onze geweldige makers ook laten zien en verkopen wat het afgelopen jaar bij ons in de fabrica is gemaakt. Unieke producten en projecten geven een indruk waar 1.600 m2 aan machines en gereedschap plus een flinke dosis creativiteit en ondernemingszin toe kan leiden. Daarnaast zijn er inloopdemonstraties van onder meer 3d printers en lasers.

  • 16:00 inloop
  • 16:30 toast en officieel openen van de iFabricamarkt, doorlopende demo's op onze machines.
  • 18:00 einde officiële borrel, maar de bar en markt blijven open. 
Incl. hapjes en drankjes en een draaiende DJ.

Wat is iFabrica?
iFabrica is een openbare werkplaats en atelier waar je lid kan worden. Je kunt cursussen en workshops volgen om met de machines om te gaan. Je neemt een abonnement wat bij je past en vervolgens kun je gebruik maken van de machines en het gereedschap. Je kunt zelf een product maken, klussen, een prototype of kunstwerk creëren. Meer informatie vind je op de website.

Voorbeelden van wat onze leden zoal doen vind je hier: Yildiz Hoolwerf, mannen in de ruimte, De Coffeeguy, Ontwerpeencase, as blue as Indigo, De Ceuvel, Fiction Factory, De Coffee Guy, enz.!

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie