HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

JUBEL

4 JUN t/m 6 JUN 2015
12:00 - 12:00
Danstheater AYA - Een dialoog met werk van Wies Bloemen. Choreografie: Giulio D’Anna, Alida Dors en Cecilia Moisio.

In het kader van het 25 jarig jubileum van Danstheater AYA heeft Wies Bloemen drie jongere choreografen gevraagd om een dialoog aan te gaan met werk uit het rijke oeuvre van 25 jaar AYA. Giulio D’Anna, Alida Dors en Cecilia Moisio gelden alle drie als getalenteerde choreografen van de jongere generatie in Nederland. Alle drie wonnen ze de Prijs van de Nederlandse Dansdagen, Dors in 2012, D’Anna in 2013 en Moisio afgelopen jaar 2014.

Nu maken zij bij AYA de triple-bill Jubel. Als uitgangspunt voor hun choreografieën konden zij kiezen uit het werk van Wies Bloemen. Ze zijn vrij om geheel hun eigen interpretatie te geven aan de stukken. Cecilia Moisio heeft gekozen voor het stuk Eindtijd uit 2000. Alida Dors stort zich op Bronsttijd uit 2009 en Giulio D’Anna neemt als uitgangspunt Harnas uit 2013.

Een gevarieerde voorstelling met veel dans, verrassende elementen en een nieuwe blik op de beeldende rijkdom uit 25 jaar AYA geschiedenis.

Locatie: Dansmakers aan 't IJ
Data: 4-6 juni
Tickets

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie