HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

JUXTAPOSE - Cecilia Moisio

12 FEB t/m 14 FEB 2013
Starttijd: 21:00
Twee vrouwen gevangen in het streven naar perfect versus zichzelf zijn. Ze zijn verleidelijk, grappig en provocerend met een vleugje sarcasme. Als team confronteren zij de externe waarnemer, zij willen verbinding maken en begrepen worden. Maar kunnen ze het beeld dat zij voor zichzelf hebben gecreëerd hoog houden?

Juxtapose is een voorstelling die tekst en beweging combineert om een reactie te geven op onze maatschappij. Waar de vrouw zich moet manoeuvreren tussen niet alleen intens vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook assertief en mannelijk zijn. Balancerend tussen de dualiteit van innerlijke emoties en hoe wij onszelf portretteren volgens externe verwachtingen. Juxtapose is een reactie op onze behoefte om ons te spiegelen aan anderen en te worden begrepen en geaccepteerd, gewoon zoals we zijn.

Bekijk de trailer


LET OP
Locatie: Melkweg Theater
Data: 12 t/m 14 februari (13 februari première)
Tijd: 21:00u

Kosten:
Regulier: €12,50 / €10,00 (korting) / €7,50 (studenten)
Try out: €10,00 / €7,50 (korting) / €5,00 (studenten)
Reserveer hier uw tickets

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie