HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Juxtapose - Cecilia Moisio

7 DEC 2012
Starttijd: 16:00
Work-in-progress voorstelling:
Twee vrouwen gevangen in het streven naar perfectie versus zichzelf zijn. Ze zijn verleidelijk, grappig en provocerend met een vleugje sarcasme. Als team confronteren zij de externe waarnemer, zij willen verbinding maken en begrepen worden. Maar kunnen ze het beeld dat zij voor zichzelf hebben gecreëerd hoog houden?

Juxtapose is een voorstelling die tekst en beweging combineert om een reactie te geven op onze maatschappij. Waar de vrouw zich moet manoeuvreren tussen intens vrouwelijk, maar tegelijker tijd ook assertief en mannelijk zijn. Balancerend tussen de dualiteit van innerlijke emoties en hoe wij onszelf portretteren volgens externe verwachtingen. Juxtapose is een reactie op onze behoefte om ons te spiegelen aan anderen en te worden begrepen en geaccepteerd, gewoon zoals we zijn.

Datum: 7 december
Tijd: 16:00u
Locatie: Hal T1/Dansmakers

Verdere voorstellingen:
12.02 try out Melkweg Theater, Amsterdam
13.02 première Melkweg Theater, Amsterdam
14.02 Melkweg Theater, Amsterdam
Tour data & info check www.dansmakers.nl


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie