HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Kick Off samenwerking ROC/De Overkant

1 DEC 2010
14:30 - 17:00
Leerlingen van de opleiding evenementen werken drie fictieve evenementen uit voor de Kromhouthal aan de Overkant. Een ervaren jury beoordeelt de groepen en kiest daar een winnaar uit. De prijs wordt uitgereikt door Twan Zeegers, directeur van Eigen Haard.

Harro Bosma, opleidingsmanager ROC Amsterdam is erg blij met de samenwerking: ‘Het industriële karakter van de Overkant is spannend en spreekt tot de verbeelding, ook bij onze leerlingen’. ‘We kunnen in deze samenwerking echt iets betekenen voor de leerlingen en we krijgen daarvoor alle ruimte aan de Overkant’.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie