HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

Kick-Off VEBAN & CO

25 NOV 2010
17:00 - 19:00
Bekijk dit event op Facebook

 VEBAN&CO heeft als doelstelling het bij elkaar brengen van de creatieve professionals, die hoogwaardige creativiteit leveren en zich inzetten voor goed georganiseerd ondernemerschap.

Omdat creativiteit alleen niets opbrengt, begrijpen zij dat een goed netwerk onmisbaar is. VEBAN&CO wil de innovatie en creativiteit in ondernemerschap stimuleren. Dit wil zij bereiken door het leggen van kruisverbanden tussen de creatieve industrie en de andere sectoren in Amsterdam Noord. Het leggen van kruisverbanden kan gerealiseerd worden door het goed toegankelijke ledenbestand van VEBAN.

Kom naar de Kick-Off van VEBAN & CO

Voor meer informatie en inschrijving kijk op www.vebanenco.nl

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie