HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

KLEUR - Gaia Gonnelli (leeftijd: 2 tot 6 jaar)

21 FEB 2013
Starttijd: 15:00
KLEUR - Gaia Gonnelli (leeftijd: 2 tot 6 jaar)

Kleur is een levendige dansvoorstelling van choreograaf Gaia Gonnelli gemaakt voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. In de voorstelling bewegen twee dansers op een vloer van papier. Zij sluipen, rollen, draaien zich over de vloer. Met hun bewegingen laten zij gekleurde sporen achter op het papier in rood, blauw, geel en groen. Langzaamaan ontstaat er een kleurrijk schilderij gemaakt niet alleen met kwasten of met handen en vingers maar met het hele lichaam.

In Kleur ervaren de kinderen dat schilderen een fysieke en dynamische actie kan zijn, en dat verschillende handelingen en bewegingen diverse vormen laten ontstaan op het papier. Aan het einde kunnen de kinderen rondom de schilderij lopen en bekijken wat de dansers hebben gemaakt.

Bekijk de trailer

LET OP 
Locatie: Cultuur 19 / Brede School Het Zand

Data: 21 februari
Tijd: 15:00u
Tickets: €8,50

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie