HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

METAKIDS LENTELUNCH 2015 – Genieten en goed doen

1 APR 2015
12:00 - 12:00
Op woensdag 1 april wordt voor de zevende keer de Metakids Lentelunch gehouden, dit jaar voor de derde keer in de Kromhouthal – Aan de Overkant.

De Lentelunch is een groot fondsenwervend evenement, waarmee Stichting Metakids fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek naar stofwisselingsziekte bij kinderen. De Lentelunch is een exclusieve lunch voor ruim 200 gasten, culinair in handen van Ron Blaauw
en Select Catering met entertainment door Youp van ’t Hek en Maaike Martens. En er is een veiling onder leiding van Tom van ’t Hek met verrassende veilingitems. Tijdens de Lentelunch vorig jaar werd maar liefst € 128.505 bij elkaar gebracht.

Metakids
Stichting Metakids werft fonds voor onderzoek naar stofwisselingsziekte. Een stofwisselingsziekte betekent vaak een doodvonnis voor een kind.
In Nederland worden jaarlijks 800 kinderen met een stofwisselingsziekte geboren. Bijna de helft van deze kinderen wordt geen 18 jaar en de meeste kinderen leven met zware geestelijke en lichamelijke beperkingen. Stofwisselingsziekte is “te klein”voor de farmaceutische industrie om groot in te investeren. Maar Metakids vindt: kansloos bestaat niet, want onderzoek is de sleutel naar een oplossing.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie