HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

MIRROR: THE HAIR CONVENTION

14 APR 2014
3 & 14 april 2014 vindt het nieuwe evenement “Mirror: The Hair Convention” plaats in de Kromhouthal. Innovatief, inspirerend en creatief: de bezoekers kunnen tijdens dit evenement masterclasses volgen waarin ´s werelds beste kappers hun kennis, ideeën en baanbrekende technieken delen. Op de catwalk zijn nationale en internationale artists aan het werk te zien: de top uit de branche live on stage.

Gedachte achter het evenement:
Goede kappers blinken uit in hun vak, gebruiken de mooiste producten en streven ernaar hun klanten er geweldig uit te laten zien. Om dit te kunnen doen zullen zij altijd op de hoogte moeten zijn van de laatste internationale ontwikkelingen en trends. Wij vinden dat er ruimte is voor een nieuw event dat zich in de top van de markt begeeft. Alleen het beste van het beste.

Kijk voor meer informatie op: Mirror, The Hair Convention

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie