HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Moederdag in de Kromhouthal: Eerste editie Wellness Market

10 MEI 2015
12:00 - 12:00
Op 10 mei zal in de Kromhouthal aan het Amsterdamse IJ de eerste Wellness Market worden georganiseerd. Het Moederdag-evenement is een plek waar creatieve ondernemers hun pure, lokale, biologische, zelfgemaakte producten en specialismen aanbieden.

De Wellness Market richt zich op Wellness, gezondheid en ontspanning. Ondernemers als Coco-Mat en the Darling zullen hier hun nieuwste lifestyle producten presenteren. Er zijn verschillende massages, behandelingen en workshops van o.a. Koan Float, Aveda Dayspa en het Massagehuys. Ook zullen er home-made hapjes en drankjes zijn en is er live-muziek.

Organisatie
De Wellness Market is een initiatief van Bianca van Poppelen en Ilja Blauw, twee enthousiaste 40+ers met een achtergrond als therapeute en masseuse. Beide dames zijn al van jongs af aan geïnteresseerd in gezondheid, lifestyle en verzorging. Hun voorliefde voor lokale markten en festivals waar biologische en pure producten centraal staan bracht hen op het idee voor de Wellness Market. Bianca van Poppelen: ‘’Het wordt een plek waar alles rondom gezondheid en ontspanning samenkomt. We streven naar een ongedwongen evenement met de sfeer van een lokaal marktje en een mix van eerlijke en pure verzorgingsproducten. ‘’

De Wellness Market vindt plaats op 10 mei in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord en is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entreetickets zijn aan de deur te verkrijgen voor €10,- per stuk incl. gratis parkeren (cash only).

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie