HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

MOVING FUTURES DANSFESTIVAL

2 FEB t/m 5 FEB 2017
Achter de wereld van selfies, advertenties en videoclips komt de kwetsbare mens om de hoek kijken. Een blik achter de schermen van de nieuwe generatie dansmaker.

Van 2 t/m 5 februari presenteert Moving Futures Amsterdam vier avondvullende programma’s waarbij de kansen in de dansdiscipline nu worden verkend en verdiept. Moving Futures is een reizend dansfestival waarbij de nieuwste generatie makers van vijf dansproductiehuizen in de schijnwerper staat. In acht steden van Nederland krijgt de bezoeker een blik achter de schermen van de hedendaagse dans.

De Amsterdamse editie vindt plaats in theater Bellevue, Dansmakers Podium en op onverwachte plaatsen in de stad. www.movingfutures.nl

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie