HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

OEDIPUS INTERNATIONAAL BIERFESTIVAL

2 JUL 2016
Bekijk dit event op Facebook

Het voelt een beetje als een belangrijke stap bij het volwassen worden: 2 en 3 juli nodigen wij van Oedipus Brewing onze brouwhelden van over de hele wereld uit voor een internationaal bierfestival. 19 internationale brouwers die ons hebben geïnspireerd en die allemaal hun eigen rol spelen in de bierrevolutie, die in Nederland nu ook echt ontketend lijkt. Dit festival laat zien hoe veel variëteit en kwaliteit er te vinden is in bier en het is voor ons een eer om hier in een rol te spelen in Amsterdam en Nederland. Op een minder serieus niveau is er op ons festival gewoon heel veel te proeven van ’s werelds beste bieren. Iets wat we op een Oedipus manier aanvullen met goed lokaal eten, muziek en cultuur. En dat allemaal in de zomerzon op ons eigen terrein. We hopen al onze buren te verwelkomen!

Tickets

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie