HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

One version of events - Jagoda Bobrowska

23 NOV 2012
Starttijd: 20:30
Invloeden, aarzeling, intuïtie en alles dat gebeurt voordat de uiteindelijke beslissing wordt genomen zijn mijn interesses voor het onderzoeksproject.

Waarom ben je begonnen met dansen?
Vanwege mijn moeder….
Maar waarom?
Ik weet het niet…. gewoon omdat…

Het proces van creëren begint niet met de eerste repetitie. Samen met de dansers (Daniela Cruz en Klaus Bitto) brengen wij herinneringen van gebeurtenissen van voor onze ontmoeting naar de studio.

De manier waarop we bewegen, kijken, praten, onze stemming beïnvloedt elke dag van creatie. De dingen waar wij over praten tijdens de lunchpauzes, woorden die wij in ons hoofd hebben, inspireren ons voor de fysieke transformatie naar bewegingen.

Alles komt, gevolgd door onze intuïtie, samen. Op de dag van de voorstelling zult u een versie van gebeurtenissen (one version of events) zien, die gebeurden gedurende de tijd dat we met zijn drieën hebben samengewerkt.

Data: 23 en 24 November
Tijd: 20:30u
Locatie: Hal T1/Dansmakers
Tickets: €7,50 / €5,00 korting

Reserveren: http://www.dansmakers.nl/reserveren/86
of koop een kaartje online: http://www.dansmakers.nl/ticketservice


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie