HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

OPEN DAG OP DE DAT!SCHOOL

13 SEP 2015
10:30 - 13:00
Op zondag 13 september is er Open Dag bij de DAT!school, dé jeugdtheater-­ en filmschool in Amsterdam Noord. Hier kunnen jongeren van 7 t/m 21 jaar lessen volgen in toneel, dans, zang, acteren voor de camera en filmmaken.

Gratis proeflessen

Tijdens de Open Dag kunnen jongeren die van zingen, dansen, toneelspelen en filmmaken houden, en hun ouders, kennismaken met de DAT!school en ontdekken wat de DAT!school te bieden heeft door gratis proeflessen te volgen. Ouders mogen blijven kijken. De proeflessen worden gehouden van 10.30 tot 13.00 uur.

Aanmelden Open Dag:
Ouders kunnen hun kinderen aanmelden voor de Open Dag door een mail te sturen naar inschrijven@datschool.nl met vermelding van de naam en de leeftijd van het kind. Uiteraard mogen jongeren ook zichzelf aanmelden voor de Open Dag.

Over DAT!school

De DAT!school -­‐ De Amsterdamse Theater-­‐ en filmschool, is een jeugdtheater-­‐ en filmschool in Amsterdam Noord. Jongeren van 7 t/m 21 jaar kunnen hier hun talenten ontdekken en ontwikkelen op het gebied van theater en film. De lessen worden gegeven door professionals uit het vak.

Elk jaar sluit de DAT!school het seizoen af met een grote voorstelling met de hele school. Door het jaar heen zijn er presentaties en open podia waarin de leerlingen kunnen schitteren. Er zijn lesprogramma´s voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. De kinderen komen altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep. Naast het thaterprogramma starten wij in september met een afdeling voor film.
DAT!school staat voor cultuureducatie als middel om jongeren te leren op een open manier naar de wereld te kijken en een verbinding aan te gaan met andere culturen. Kijk voor meer informatie op www.datschool.nl.VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie