HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Open huis aan De Overkant!

20 MEI 2011
14:00 - 17:00
Bekijk dit event op Facebook

Start verhuur cluster 2
De verbouwing en oplevering van het bedrijfsterrein wordt in clusters opgedeeld. De ruimten in cluster 1 zijn onlangs opgeknapt en opgeleverd aan onze nieuwe huurders. De komende tijd worden de ruimten van cluster 2 aangepakt en de verwachte oplevering is september 2011.

Rondleiding tijdens open huis
Op 20 mei 2011 vertellen onze makelaars u alles over de verhuurmogelijkheden aan De Overkant. Tijdens een rondleiding in cluster 2 krijgt u een goede indruk van de grootte en mogelijkheden van de verschillende ruimtes. Echt de moeite waard om langs te komen dus! Het adres is Gedempt Hamerkanaal t.o. 92 in Amsterdam-Noord.

Komt u ook?
Stuur een mail naar huren@deoverkant.com en geef uiterlijk 16 mei 2011 aan met hoeveel personen u naar het open huis komt. Alvast bedankt!

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie