HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

OPEN WERKPLAATSEN DAG

4 OKT 2014
11:00 - 17:00
iFabrica neemt zaterdag 4 oktober deel aan de Open Werkplaatsen Dag. De werkplaatsen organiseren op zaterdag 4 oktober door het gehele land een Open Werkplaatsen Dag in het kader van de lancering van het Platform Werkplaatsen voor kunstenaars en ontwerpers in Nederland en Vlaanderen. 

De Open Werkplaatsen Dag is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe hedendaagse professionals kunstwerken en gebruiksvoorwerpen maken. En voor maatschappelijke organisaties en bedrijven die nieuwsgierig zijn naar wat een werkplaats voor hen kan betekenen met betrekking tot het ontwikkelen van prototypes en innovatieve werkprocessen.

Neem een kijkje op de werkvloer! Tussen 11:00 en 17:00 is de fabrica geopend met rondleidingen en demonstraties.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie