HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Opening De Overkant

7 MRT 2012
17:00 - 19:30
Bekijk dit event op Facebook

Hoewel De Overkant al geruime tijd open is, hebben we tot nu geen tijd gehad om dat op een gepaste wijze te vieren. Dat gaan we dus nu veranderen.

Naast een optreden van Dansmakers en een spannende film van ZoHelder, zullen verschillende huurders zich op hun eigen wijze presenteren. Ook is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met het terrein en haar huurders.

Huurders van De Overkant, hun genodigden en Veban&Co-leden hebben deze dag een mooie gelegenheid om te netwerken. Het is namelijk ook de netwerkborrel van Veban&Co! Kortom, het wordt een feestje voor de ondernemers uit de creatieve sector van Amsterdam-Noord.

De muzikale begeleiding wordt in stereo verzorgd door het beruchte DJ-duo de Teo Brothers, die zoals hun naam al doet vermoeden niet alleen dj-duo, maar ook broers zijn. Aansluitend is er de mogelijkheid om te dineren in Restaurant STORK waar je kunt genieten van een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld menu.

De opening is een besloten feest.
Ben je niet uitgenodigd en wil je toch graag langskomen. Stuur dan een mail naar: communicatie@deoverkant.com


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie