HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Opening Restaurant Stork

11 JAN 2011
17:00 - 20:00
Bekijk dit event op Facebook

 Het nieuwe jaar begint feestelijke aan De Overkant. De officiële opening van het restaurant, Restaurant Stork, vindt plaats op dinsdag 11 januari. De loods aan de waterzijde is de laatste maanden druk verbouwd om het visrestaurant te realiseren.

Naast de indrukwekkende grootte van de loods, een oppervlakte van 1100m2 en een hoog plafond, heeft het restaurant een prachtig uitzicht vanaf het IJ. Zoals op de website staat: “Zoveel IJ zag je nog niet vanaf 1 plek”.

Kom dus vanaf 11 januari langs bij Restaurant Stork aan De Overkant en geniet van het uitzicht maar voornamelijk van het heerlijke eten: “Veel vis, oesters, schaal en schelpdieren. Simpel en eerlijk!”

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie