HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

ORANGE BABIES BIRTHDAY BALL

8 NOV 2014
Zaterdag 8 november viert Orange Babies haar 15e verjaardag en dat is natuurlijk reden voor een feest! Deze dag zal gevierd worden met het Orange Babies Birthday Ball in de Kromhouthal in Amsterdam. Op deze avond zal de stichting stil staan, terugblikken en vooruitkijken.

Tijdens het bal zullen Vogue Nederland en House of Orange een prachtige modeshow neerzetten, verzorgd door Nederlandse topontwerpers. Ook fashion designer Azzedine Alaïa zal een spetterende modeshow geven. Daarnaast zal de hele avond gevuld zijn met heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door chef-kok Herman den Blijker, in samenwerking met de Borrelfabriek.

De Kromhouthal is trots om mede-hoofdsponsor te zijn en deel te mogen uitmaken van deze viering. Naast het feest, staat het fondsenwervende element, in de vorm van een veiling, centraal. In de voorgaande jaren zijn exclusieve topstukken geveild, waaronder laarzen van Madonna, een diamanten collier van Gassan Diamonds, een droom cruise to paradise en een gala jurk van Percy Irausquin.

Dit jaar staat ook het project ‘Think BIG!’ in de spotlights. Bij dit project worden kunstenaars gevraagd om hun creativiteit los te laten op een 100 centimeter hoge kabouter. ‘Think BIG’ staat als symbool voor Orange Babies. Een kleine stichting, die grootste dingen teweeg brengt.

De gasten van het Orange Babies Birthday Ball zijn prominenten uit het zakenleven en de entertainmentindustrie. De jaarlijkse fundraising van Orange Babies is ontzettend belangrijk voor de continuïteit van de projecten in Afrika.

Wil jij ook aanwezig zijn op deze avond en bijdragen aan Orange Babies?
Je kunt voor €7.500,- een VIP-Booth reserveren voor 10 personen door te mailen naar tanja@orangebabies.com. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de projecten in Afrika.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie