HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Over het IJ ook aan De Overkant

7 JUL t/m 17 JUL 2011
12:00 - 23:45
Bekijk dit event op Facebook

Langs de oevers van het IJ vindt dit jaar voor de 19e keer Over het IJ Festival plaats. Van 7 t/m 17 juli biedt Over het IJ Festival in Amsterdam-Noord meer dan twintig voorstellingen op unieke locaties waaronder De Overkant. De Overkant is verheugd dat er wederom een voorstelling plaatsvindt in de Kromhouthal. Het stuk dat ten tonele gebracht zal worden is 4.48 Psychosis van Thibaut Delpeut.

4.48 Psychosis
Na Nacht, een van de hoogtepunten van Over het IJ Festival 2010, regisseert Thibaud Delpeut opnieuw een locatievoorstelling. 4.48 Psychosis is de laatste tekst van Sarah Kane die zij in het jaar voor haar zelfmoord schreef. Het vertelt het meeslepende verhaal van een vrouw die zichzelf verliest in wanhopige, ongeneeslijke liefde. Actrice Wendell Jaspers heeft speciaal gecomponeerde muziek als enige tegenspeler op een indringende, poƫtische en vaak humoristische reis door het landschap van de menselijke geest.

Over het IJ Festival
Het programma van Over het IJ Festival 2011 is een bijzondere weerslag geworden van alles waar het festival voor staat. Locatietheater, jong talent, onderzoekend, betrokken en hoge artistieke kwaliteit zijn een aantal kernwaarden die ook dit jaar volop aanwezig zijn in het gevarieerde en uitdagende programma. Naast gerenommeerde en bekende makers en gezelschappen biedt Over het IJ Festival ook veel ruimte aan jonge makers.

GeĆÆnteresseerd?
Bent u benieuwd naar de voorstelling of wilt u kijken wat er nog meer te beleven valt op het Over het IJ festival? Kijk dan op de website: http://www.overhetij.nl

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie