HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

PERFORMANCE TECH LAB

10 JUL t/m 18 JUL 2017
Acht dagen lang richt Performance Tech Lab zich op de idee├źn van jonge artiesten en theatermakers en de audio-visuele realisatie ervan, een pilotoproject van Beamsystems en Likeminds in samenwerking met Dansmakers en Feikes Huis.

De Beamsystems apparatuur en het technisch team is van 10-18 juli dagelijks (ook in het weekend) beschikbaar van 10.00-17.00 uur, met lezingen op woensdag en zaterdag. Meer informatie over de apparatuur, de gratis instructies en de specialisten die langskomen wordt aangekondigd op het Facebook event >>> https://www.facebook.com/events/482363675434217

Wil je graag deelnemen aan een van de volgende Labs, stuur uw curriculum vitae en concept naar stephane@beamsystems.nl.

TICKETS & INFO >>>

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie