HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

Pop-up ULTRA 2012

11 MRT t/m 12 MRT 2012
20:30 - 22:00
Minimal meets Minny Pops…: ‘suite’ uitvoering van "Drastic Measures, Drastic Movement", de debuutplaat uit 1979 van Minny Pops. Moderne klassieke componisten Bart de Vrees, Wilbert Bulsink, Thomas van Myrmel en Jeroen Kimman zullen dan samen op het podium staan met Minny Pops bandleden Dennis Duchhart, Pieter Mulder en Wally van Middendorp.

Verder speelt Pieter Nooten een live ambient set met impro cellist Lucas Stam en vj, pianist Franz von Chosny speelt zijn minimal music piano composities en de dansperformance "Psyche" van Gabriella Maiorino zal worden uitgevoerd.
DJ Von Rosenthal de la Vegaz draait zijn unieke classic mix.

meer informatie op: www.dansmakers.nl

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie