HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

PRESENTATIE ARCHITECTUURWAAIER AMSTERDAM-NOORD

4 FEB 2011
16:00 - 18:00
Bekijk dit event op Facebook

Amsterdam-Noord bruist. De nieuwbouw van het EYE Film Instituut Nederland wordt met de dag meer zichtbaar, de vernieuwing van het Noorderpark is in volle gang en nieuwe horeca als Restaurant Stork openen de deuren. Ook architectonisch gezien is Amsterdam-Noord zeer de moeite waard. Met deArchitectuurwaaier Amsterdam-Noord zet ARCAM 50 opmerkelijke projecten in de schijnwerpers. Oud en nieuw, bekend en verborgen: samen geven zij een indruk van de veelheid en diversiteit van de Noordse bebouwing en vormen ze een uitnodiging om dit bijzondere stadsdeel te ontdekken.

Op vrijdag 4 februari om 17.30 uur wordt het eerste exemplaar van de Architectuurwaaier Amsterdam-Noord in ontvangst genomen door Vrouwke en Pieter Bouhuijs. Hun huis aan de Durgerdammerdijk werd ontworpen door de grootvader van Vrouwke: Gerrit Rietveld.

  • Inloop: 16.00 uur
  • Aanvang: 16.30 uur 
  • Einde: 18.00 
Locatie: Restaurant Stork, Boorstraat 1 (ingang op het Gedempt Hamerkanaal), gelegen aan de Noordelijke IJoever.

Graag aanmelden via arcam@arcam.nl

Prijs van waaier: €5

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie