HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

PUNCH! Festival 2013

10 OKT t/m 13 OKT 2013
FRIS NIEUW TALENT
Tijdens het PUNCH! festival toont Dansmakers Amsterdam een keuze van de meest talentvolle choreografen uit eigen huis, maar ook nationaal en internationaal aanstormend talent is te zien. Het festival is een ontmoetingsplaats voor vernieuwende makers die vaak multidisciplinair werken. Het is een bijzondere kans voor het publiek om de nieuwste ontwikkelingen in de dans te zien.

PUNCH! presenteert de winnaar van de ITs Krisztina de Châtel Award Floortje Doeksen, werk van twee “Aerowaves Priority Companies”: Sofia Dias & Vitor Roriz en Fernando Belfiore en meer. Naast de voorstellingen vinden ook inhoudelijke programma’s plaats zoals gesprekken en workshops onder de naam: Counter|Punch.

Tijdens PUNCH! zullen we het nieuwe netwerk lanceren met onze partners Dansateliers, Dans Brabant en Random Collision. Een keuze van hun meest interessante makers wordt getoond.

Dit jaar in het PUNCH! Festival:
Cecilia Moisio met Juxtapose, de winnaar van de IT's Krisztina de Châtel Award Floortje Doeksen, Sofia Dias & Vitor Roriz, Fernando Belfiore, Jochen Stechmann, Woest, Cinedans en meer!

PUNCH! Festival 2013

Locaties:
Theater Bellevue
Melkweg Theater
Dansmakers aan ‘t IJ
Diverse locaties in Noord

Foto: Jamain Brigitha - Associatives

www.dansmakers.nl


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie