HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

PUNCH workshop @ iFabrica

1 DEC 2013
11:00 - 15:30
Punchen is een soort schilderen met lapjes en wol, zonder dat daar verf, water garen of lijm voor nodig is. Met een speciale punchmachine worden stofjes dwars door een ondergrond heengeslagen. Door de naalden met weerhaakjes worden vezels losgeslagen en hechten zich aan elkaar. De stoffen krinkelen ineen tot verrassende structuren.

Je maakt kennis met het punchen, maakt eerst een klein lapje en daarna een groter werk. Daarna kun je deze in elkaar zetten tot hoes voor je telefoon en voor je tablet. Je gaat met een hoogst persoonlijke combi van Iphone/ Ipad cover naar huis.

Geen voorkennis nodig, alleen gezonde interesse!
Datum en tijd: 1 december 11.00 tot 15.30 uur
Locatie: iFabrica, Gedempt Hamerkanaal 139 Amsterdam
Docent: Marian Verdonk van Punchworkshops
Kosten: 90 euro inclusief een biologische lunch

Opgeven via textiel@ifabrica.nl

Meer informatie op: www.ifabrica.nl/agenda.html


VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie