HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Rio aan het IJ

13 JUN t/m 13 JUL 2014
Bij Rio020 heb je het beste van alles: gegarandeerd een frontrow-seat in één van de privé café's of huiskamers, je eigen koelkast en biertap, eigen TV, comfortabele bank of stoel, lekkere Brazilian beats en BBQ. Dus géén slecht zicht op het scherm, rijen voor de wc of lauw bier! Nee, Brazilië aan het IJ!

De Kromhouthal wordt tijdens het WK omgetoverd tot ‘het grootste huiskamercafé van Nederland’. Naast de 320 zitplaatsen en 500 staanplaatsen voor een immens scherm, worden er 20 huiskamers gecreëerd en 10 privé-cafés. Iedereen kan de wedstrijd op zijn eigen manier perfect volgen, maar is toch onderdeel van het grote Oranjefeest.

Komen jullie ook? Pas bij voldoende funding kan het feest doorgaan. Claim daarom snel jouw plaats, huiskamer of privé café voor een ultieme WK-ervaring!

Ga snel naar www.rio020.nl

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie