HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

RollerDisco and a lot more!

26 OKT 2013
17:00 - 02:00
Bekijk dit event op Facebook

26 oktober 2013 is het zover! Dan vindt de eerste editie van Rock'n Rollin plaats. Heb jij ook altijd al eens willen feesten zoals ze vroeger deden? Of feestte jij juist altijd zo en mis je de 'goede oude' tijd dat je het allemaal weer eens opnieuw zou willen beleven? Kom dan 26 oktober naar de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Ga los op je rolschaatsen en geniet van de oldskool milkshakes en hotdogs van BUS Unlimited Solutions en overheerlijke burgers van Thrill Grill. Ook kun je je tijdens dit evenement amuseren met Vintage per Kilo Zoek je vintage kleding uit, weeg het en betaal €15,- per kilo.

De Time-Table is volgt:
Van 17.00 - 01.00 kun je genieten van de RollerDisco en de Wholesale. Tijdens het evenement hebben we verschillende muziek genre's.

Time Table:
17.00 - 20.00: Rock'n Roll DJ
20.00 - 23.00: Disco DJ
23:00 - 01.11: Oldskool House Music

Bekijk hier onze promo

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie